Сосюра Володимир Миколайович

Український письменник, поет-лірик.

Народився 6 січня 1898, помер 8 січня 1965
126 років тому  59 років тому
Сосюра Володимир Миколайович

Сосюра Володимир Миколайович

Ксенія з 1998 по 2002 рік навчалася в Школі юного журналіста «Юн-прес» при Палаці піонерів. Після закінчення два роки там же викладала.

З 2003 по 2005 рік була кореспондентом газети «День». У вересні 2005 року почала працювати в інтернет-виданні «Обозреватель». Саме тоді за пропозицією шеф-редактора сайту Олега Медведєва взяла псевдонім.

Соня Кошкіна (Ксенія Микитівна Василенко)

У 2007 році закінчила Інститут журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Незадоволена отриманою освітою, поступила до аспірантури Одеської юридичної академії на спеціальність «Філософія права».

У червні 2009 року, залишивши «Обозреватель», стала шеф-редактором і співвласником інтернет-видання «Лівий берег».

У травні 2012 року захистила в КНУ імені Тараса Шевченка дисертацію «Інтернет-видання як чинник формування демократичної та політичної культури», отримавши ступінь кандидата політичних наук.

Однак у жовтні Шевченківський райсуд за позовом заступника декана філософського факультету КНУ ім. Шевченка з наукової роботи Сергія Руденка скасував присвоєння ступеня в зв’язку з плагіатом. Кошкіна заявила про цькування з боку співробітника президентської адміністрації Андрія Портнова.

Все по темі: , ,



© 2009-2024 day.calendar.org.ua - це повний календар свят, подій, іменин, народних прикмет на кожен день. Друкована версія.