Сєдокова Анна Володимирівна

Українська поп-співачка, телеведуча, актриса, письменниця.

Народився 16 грудня 1982 — 42 років тому
Сєдокова Анна Володимирівна

Сєдокова Анна Володимирівна

В Україну батьки Анни переїхали з Томська, залишити який вони були змушені через непримиренні відносини між їхніми сім’ями.

Коли дівчинці виповнилося три роки, батько залишив сім’ю. Деякий час Аня жила з бабусею в Томську, потім батько забрав її до Києва, а ще через деякий час вона знову залишилася з мамою, втративши батька з виду практично на двадцять років.

Мама Сєдокової працювала вчителькою музики та англійської мови.

На початку 2002 року Анна пройшла кастинг в популярну групу «ВІА Гра». При ній група досягла грандіозного успіху, їх склад з Надією Грановською та Вірою Брежнєвою називають «золотим» складом «ВІА Гри».

Але в травні 2004 року Анна залишила групу після того, як вийшла заміж за футболіста Валентина Белькевича. Незабаром вона народила дочку Аліну. І майже одразу повернулася на сцену.

Пішовши з гурту «ВІА Гра», Анна знялася для чоловічого журналу Maxim, будучи на четвертому місяці вагітності.

У квітні 2006 року співачка під псевдонімом Аннабель випустила кліп на пісню «Моє серце».

У 2006 році Анна стала лауреатом фестивалю «Пісня року» (Україна) з піснею «Моє серце». В кінці 2006-на початку 2007 Анна підписала контракт з компанією звукозапису REAL Records, випустила кліп на пісню «Найкраща дівчинка», з’явилася зі своїми піснями в декількох передачах на російських і українських каналах.

Був анонсований вихід першого сольного альбому. Але потім з невідомих причин співачка вирішила взяти паузу.

У 2008 році співачка стала со-ведучою шоу російського «Первого канала» «Король рингу», ведучою українського телешоу «Телезірка — суперзірка», а також взяла участь у проекті Іллі Авербуха «Льодовиковий період-2», де її партнером став фігурист-професіонал Андрій Хвалько.

У вересні 2008 року випустила кліп на пісню «Звикаю». Також у 2008 році на українському телебаченні виходить серіал «Сила тяжіння» за участю Сєдокової.

У березні 2010 року вийшла книга Анни «Мистецтво спокус».

Сєдокова Анна Володимирівна

У травні 2010 року виходять відразу два кліпи співачки — сольний кліп «Драма» і дуетний кліп з репером Джіганом «Холодне серце», знятий в жовтні 2009 року. У вересні Анна взяла участь в шоу «Зірка + Зірка», в парі з Віктором Логіновим.

У жовтні Анна оголошує про початок концертного туру містами СНД і презентує нову шоу-програму в московському клубі «Pacha». У листопаді 2010 року взяла участь в ювілейному концерті гурту ВІА Гра, який пройшов на Україні.

У листопаді 2010 пройшли зйомки нового кліпу співачки на пісню «Ревнощі», що має відвертий сюжет і натяки на лесбійське кохання.

У грудні завершилися зйомки комедії «Вагітний», в якому Анна зіграла головну роль. В кінці року Анна також представила пісню «Холодне серце» і пісні українського співака Макса Барських «SL».

У 2011 році Анна взяла участь у другому сезоні телешоу «Зірка + Зірка», стала ведучою передачі «Жіноча логіка» на українському каналі ICTV.

5 вересня в Москві відбулася прем’єра фільму «Вагітний», а 8 вересня фільм вийшов в загальноросійський прокат.

Все по темі: , , , , ,


© 2009-2024 day.calendar.org.ua - це повний календар свят, подій, іменин, народних прикмет на кожен день. Друкована версія.