Осадча Катерина Олександрівна

Українська телеведуча, журналістка, відома за програмами «Жіночі штучки», «Світські хроніки», «Світське життя». Модель.

Народився 12 вересня 1983 — 41 років тому
Осадча Катерина Олександрівна

Осадча Катерина Олександрівна

Окрім занять у школі, займалася музикою та танцями. Закінчила школу моделей агентства «Багіра». Почала професійну кар’єру моделі в 13 років, працювала та мешкала в Японії, Франції, Англії та Німеччині.

Закінчила кар’єру моделі у вісімнадцять років, повернулася в Україну, вийшла заміж і народила дитину (сина Іллю).

Осадча Катерина Олександрівна

Працювала на «Першому національному» позаштатним журналістом-кореспондентом.

З травня 2005 р. — ведуча програми «Світські хроніки» на каналі «Тоніс». З березня 2007 р. — ведуча програми «Світське життя» на «Першому національному». У жовтні 2007 р. — ведуча дев’яти 26-хвилинних «Щоденників Ukrainian Fashion Week» і прямих включень Ukrainian Fashion Week на «Першому національному». З серпня 2008 р. — ведуча програми «Світське життя» на каналі «1+1».

У 2009 році брала участь у другому сезоні популярної програми на каналі «1+1» «Танцюю для тебе», її партнер — Андрій Крись.

У 2011 році стала ведучою прямих ефірів співочого талант-шоу «Голос країни» і реаліті-шоу «Топ-модель по-українськи».

Була в шлюбі з бізнесменом Олегом Поліщуком. Наразі незаміжня. Має сина Іллю (2002 р. народження). Закінчила заочне відділення історичного факультету КНУ ім. Т. Г. Шевченка.

У вільний час ходить в театр і кіно, по магазинах, приділяє час дитині, читає книжки, дивиться телевізор. Не палить. Улюблений алкогольний напій — біле сухе вино.

Осадча Катерина Олександрівна

Увійшла до «100 найвпливовіших жінок України» в 2007 р. за думкою журналу «Фокус».

Увійшла до «ТОП-100 найвпливовіших українців» в 2011 р. журналу «Корреспондент».

Її капелюшок-ворона в червні 2009 року був визнаний виданням «Daily Telegraph» одним із найстильніших головних уборів королівських кінних перегонів «Royal Ascot».

Все по темі: , , , , ,



© 2009-2024 day.calendar.org.ua - це повний календар свят, подій, іменин, народних прикмет на кожен день. Друкована версія.