Ніколаєнко (Ніколаєнко-Раффін) Олександра Вікторівна

Українська топ-модель, телеведуча та акторка.

Народився 30 липня 1981 — 43 років тому
Ніколаєнко

Ніколаєнко

Народилася у родині військовослужбця (мати — економіст). Закінчила Одеську національну юридичну академію, факультет цивільного права і підприємництва (зараз навчається в аспірантурі) й Одеську державну академію харчових технологій, інженерно-економічний факультет.

У модельний бізнес прийшла в 15 років, а вже через рік завоювала перший титул. Свій перший титул — «Міс Одеса» — Олександра Ніколаєнко завоювала в 16 років, а в 18 вже стала «Міс Україна-2001». На конкурсі «Міс світу-2001», що проходив у ПАР, увійшла до десятки фіналісток.

За контрактом брала участь в американських конкурсах краси, на одному з яких познайомилася з Дональдом Трампом. Відчувши в дівчині ділову хватку, він посприяв її призначенню офіційним представником конкурсу «Міс Всесвіт» в Україні, а згодом — президентом конкурсу «Міс Україна-Всесвіт».

Титули: «Віце-міс „Теленеделя“—1997», «Міс „Академія“-2000», «Міс туризм Європа-2000», «Перша віце-міс туризм планета-2000», «Міс Одеса-2001», «Міс студентства Одеси-2001», «Міс Україна-південь-2001», «Міс Україна-2001», «Міс американська мрія-2001», одна з десяти найвродливіших дівчат конкурсу «Міс світу-2001», «Міс туризм інтернешнл-2002». Стала лауреатом муніципальної акції «Одесит року-2000».

Була визнана «Найкращим молодіжним журналістом» за передачу «Шанс. Model.ua» і нагороджена «Золотим пером». Стала володарем міжнародної нагороди «Лаври слави», заснованої в Оксфорді Міжнародною корпорацією соціального партнерства.

Ніколаєнко (Ніколаєнко-Раффін) Олександра Вікторівна

Знялася у фільмі «Я тебе люблю», новорічних мюзиклах «Попелюшка» та «Снігова королева». Ведуча «Погоди» і проекту «Шанс. Model.ua» на каналі «Інтер».

Ніколаєнко (Ніколаєнко-Раффін) Олександра Вікторівна

Українська модель, телевізійна ведуча і директор конкурсу Міс Всесвіт Україна Олександра Ніколаєнко вийшла заміж за 72-річного американського мільярдера Філа Раффіна, друга і бізнес-партнера Дональда Трампа.

Повідомляється, що Філ Раффін, який є власником нерухомості, казино в Лас-Вегасі і Канзасі, неодноразово робив пропозицію Ніколаєнко, але вона довго роздумувала, хоча їх відносини, як з’ясувалося, тривають вже не один рік. Весільну сукню нареченій шиє відомий американський дизайнер Майкл Корс. На весіллі виступатимуть знамениті зірки Селін Діон і Джастін Тімберлейк. Статки Філа оцінюються в $1,6 млрд. У нього є троє дітей, а також онуки.

Все по темі: , , , , ,



© 2009-2024 day.calendar.org.ua - це повний календар свят, подій, іменин, народних прикмет на кожен день. Друкована версія.