Марченко Оксана Михайлівна

Українська телеведуча

Народився 28 квітня 1973 — 51 років тому
Марченко Оксана Михайлівна

Марченко Оксана Михайлівна

Оксана Марченко закінчила з відзнакою історичний факультет педагогічного університету ім. М. Драгоманова, 1995 р.

1992 року перемогла в конкурсі непрофесійних телеведучих. 19-річна Оксана Марченко стала обличчям телеканалів ЮТАР і УТ-1, вела програми «Стримані вівторки», «Доброго ранку, Україно!». На зйомках познайомилась зі своїм першим чоловіком Юрієм Коржем. Після одруження тимчасово припинила працювати на ТБ. Після народження сина Богдана Оксана повернулась на УТ-1 та вела «УТН-Панораму».

Навесні 1999 року після закінчення церемонії «Людина Року», де Оксана була ведучою, вона познайомилась з Віктором Медведчуком, відомим політиком та юристом. 2000 року Оксана Марченко заснувала телевізійну компанію «Омега-ТВ». Вела в ефірі УТ-1 соціально-розважальне шоу «Моя професія», політичне ток-шоу «Час».

Марченко Оксана Михайлівна

2003 року заручилася з Віктором Медведчуком у Фороській церкві. Того ж року Оксана ініціює виробництво документального циклу «Імена» — серії програм про відомих осіб, чиї долі переплелися з історією України. Ці програми виходили в ефір на УТ-1, з 2005 р. — на «Інтері».

Була однією з ведучих українського «Форт Буаяр»

З 2007 року Оксана Марченко — автор та ведуча «Шоу Оксани Марченко», девіз якого — «Настав час бути щасливою». Важливий елемент проекту — надання реальної допомоги героїням, які потрапили у безпорадне становище, втратили надію на вирішення важливих для життя проблем.

Паралельно з проектом створено благодійний фонд в підтримку жінок України. 2009 р. Оксана Марченко стала ведучою талант-шоу «Україна має талант» на телеканалі «СТБ», а з 2010 — ведучою масштабного співочого талант-шоу «Ікс-Фактор» («СТБ»), де виглядає напрочуд талановито, невимушено, органічно та живо.

Все по темі: , , ,


© 2009-2024 day.calendar.org.ua - це повний календар свят, подій, іменин, народних прикмет на кожен день. Друкована версія.