Ломоносова Ольга Олегівна

Російська і українська актриса театру і кіно.

Народився 18 травня 1978 — 46 років тому
Ломоносова Ольга Олегівна

Ломоносова Ольга Олегівна

Ольга Ломоносова народилася в сім'ї будівельника. Мати Ольги Наталія Євгенівна Ломоносова була економістом.

У 1986 році разом з родиною Ольга переїхала в Київ, куди перевели її батька. Ще в Донецьку Ольга почала займатися гімнастикою. Тренери відзначали у неї відмінну гнучкість. У Києві її прийняли в школу олімпійського резерву Альбіни Дерюгіної. Там вона стала кандидатом у майстри спорту.

Мати Ольги завжди мріяла про професію балерини, але реалізувати це бажання зуміла тільки дочка. У 1988 році Ольга вступила в Київське хореографічне училище. Перед цим вона намагалася вступити до Петербурзького Вагановського училище, але її туди не взяли.

До Москви Ольга поїхала в 1997 році.

Приїхавши в Москву молода дівчина багато гастролювала, танцювала. Після травми, яку отримала під час гастролей у Франції, надійшла у ВТУ ім. Щукіна на курс Родіона Овчинникова. Всупереч побоюванням дівчата, вступні іспити вона здала легко, навіть минаючи другий тур.

Ольга Ломоносова офіційно стала москвичкою, живе в Москві з відомим режисером Павлом Сафоновим. Знімається у фільмах, грає в театрі імені Вахтангова. Має доньку Варвару.

Все по темі: , , , ,


© 2009-2024 day.calendar.org.ua - це повний календар свят, подій, іменин, народних прикмет на кожен день. Друкована версія.