Кривошапко Олександр Олександрович

Український співак, ліричний тенор, фіналіст шоу, шоу «Х-фактор», Кривошапко Олександр, Олександрович, олексанадр, олександрович

Народився 19 січня 1992 — 32 років тому
Кривошапко Олександр Олександрович

Кривошапко Олександр Олександрович

Навчався у музичній школі по класу труби. Починаючи із 8 років брав участь у конкурсах естрадної пісні. Як свідчить автобіографія, був учасником 54 конкурсів, у 52-х із них зайняв перші місця.

Закінчив Маріупольське музичне училище, студент Російської академії музики імені Гнєсіних, спеціальність — академічний вокал.

На шоу «Х-фактор» телеканалу СТБ Олександр Кривошапко потрапив через кастинг у Донецьку, виконавши пісню Vivo Per Lei Андреа Бочеллі. Після виконання у першому прямому ефірі пісні «Je t’aime» Лари Фабіан став одним із фаворитів шоу.

У сьомому турі рішенням журі був виключений із числа учасників шоу. Це рішення з обуренням сприйняли вболівальники співака, котрі писали петиції, влаштовували демонстрації перед будівлею телеканалу СТБ. Рішенням керівництва телеканалу на наступному ефірі Олександра повернули у шоу.

Після закінчення шоу «Х-фактор» Олександра Кривошапко активно запрошують ЗМІ для онлайн-конференцій та інтерв’ю. Також співак бере участь у концертах, зокрема 13 січня 2011 року він виступав на концерті на Майдані Незалежності, 13 лютого 2011 року — у Міжнародному центрі культури і мистецтв (попередня назва — Жовтневий палац) у двох концертах, 8 Березня у концерт-холі «Freedom» — у святковому концерті від учасників та журі вокального шоу «Х-фактор».

Кривошапко Олександр ОлександровичОлександр як гість був присутній на церемонії вручення народної премії «Телезірка». Також у якості гостя був запрошений до програми «Підйом» на Новому каналі.

Був визнаний переможцем у номінації «Співак року — 2011» конкурсу «Фаворити Успіху».

26 лютого 2011 року на каналі СТБ стартував новий проект «Танці з зірками», у якому брав участь Олександр Кривошапко. Його партнеркою була Ілона Гвоздьова, учасниця шоу «Танцюють всі!» другого сезону. Дебютним танцем Олександра стала румба. 30 квітня 2012 року він залишив шоу (10 ефір).

У 2011 році Олександр підписав контракт з міжнародною корпорацією Sony Music і починає створення дебютного сингла. В червні 2011 року відбувся сольний тур Олександра Кривошапка в Україні.

Концерти пройшли з великою кількістю шанувальників, успіх 19-річного артиста був безсумнівним. На початку липня 2011 року Олександр записав свій перший відеокліп на пісню «Vivo Per Lei». Зйомки відбувались у Венеції. У 2012 випускає другий кліп під назвою «безхмарне небо».

Все по темі: , , ,



© 2009-2024 day.calendar.org.ua - це повний календар свят, подій, іменин, народних прикмет на кожен день. Друкована версія.