Коляденко Дмитро Валерійович

Дмитро Валерійович Коляденко — хореограф і танцівник і телеведучий.

Народився 22 липня 1971 — 53 років тому
Коляденко Дмитро Валерійович

Коляденко Дмитро Валерійович

Дмитро Коляденко закінчив Дніпропетровське театральне училище. Після армії працював у Сумському драматичному театрі. Танцював в оперетах. Згодом вирішив підкорити Київ. Приїхавши у столицю, створив балет «Арт-класік», який помітив продюсер Євген Рибчинський і запросив у турне з EL Кравчуком. Працював над мюзиклами «Попелюшка», «Фігаро», «Снігова королева».

Ставить номери учасникам телепроекту «Шанс».

Ведучий програми «Шоуманія» на «Новому каналі» разом з Ольгою Фреймут. Балет Дмитра Коляденка гастролює як окрема творча одиниця.

Після 2 років армії дізнається від друга про те, що його кохана давно вийшла заміж, тому і не відповідала на його листи. Пізніше одружився на Олені Коляденко, з якою разом працював і пробув у шлюбі 10 років, та жінка все таки його кинула, зізнавшись, що кохає іншого. Через декілька років Дмитро співпрацював з Іриною Білик та жив з нею 4 роки і «шлюб» закінчився так само, як і попередній: дружина зізналась, що кохає іншого.

Має сина Пилипа Коляденко.

Все по темі: , , , ,


Сьогоднішні свята

© 2009-2024 day.calendar.org.ua - це повний календар свят, подій, іменин, народних прикмет на кожен день. Друкована версія.