Дорн Іван Олександрович

Український співак і телеведучий, колишній учасник гурту «Пара Нормальних».

Народився 17 жовтня 1988 — 36 років тому
Дорн Іван Олександрович

Дорн Іван Олександрович

1990 року сім`я Івана Дорна переїхала до Славутича у зв’язку з роботою батька на Чорнобильській АЕС. До другого класу носив прізвище Єрьомін, пізніше за ідеєю матері змінив його, так як Лідія Дорн (мама Івана) не хотіла щоб її сина щось чисто формально пов’язувало з батьком. За твердженням самого співака, спогади про своє дитинство він майже повністю стер з пам’яті. Почав свій творчий шлях у школі — співав вчителям пісні за оцінки. Вперше вийшов на сцену у віці 6 років на фестивалі «Золота осінь Славутича».

Іван активно займався спортом, став володарем багатьох призів, медалей та кубків з керлінгу і лакросу в Дубаях. Іван отримав музичну освіту по класу фортепіано, став лауреатом і переможцем численних музичних конкурсів, серед яких:

Московський конкурс «Запали свою зірку» — 1-е місце

«Перлина Криму» — приз глядацьких симпатій

«Чорноморські ігри»

2001 зайняв 3-є призове місце

2005 зайняв 2-е призове місце

«Юрмала 2008»

2006 року співав у московському акапельному дуеті, але незабаром прийняв рішення повернутися в Україну та вступити до Київського національного університету театру, кіно і телебачення ім. І. К. Карпенка-Карого. 2006 року на концерті «Jamiroquai» познайомився з Анною Добриднєвою і створив дует «Пара Нормальних».

З 2007 по 2010 року разом з Ганною Добридневої співав у гурті «Пара Нормальних». З 2010 року займається сольною кар’єрою.

З 1 квітня 2008 року Іван — ведучий програми «Гутен Морген» на каналі М1. Влітку 2008 хлопець став ведучим програми «Кухня Респект».

З 2010 року — ведучий на «1+1».

Все по темі: , , , ,



© 2009-2024 day.calendar.org.ua - це повний календар свят, подій, іменин, народних прикмет на кожен день. Друкована версія.