Валевська Наталія Олександрівна

Українська співачка, володарка премії «Кришталевий мікрофон» у номінації «Народне визнання року», володарка «Золотої зірки» Алли Пугачової.

Народився 10 червня 1981 — 43 років тому
Валевська Наталія Олександрівна

Валевська Наталія Олександрівна

У 1996 році закінчила Хмельницьку музичну школу за класом вокалу. Закінчила Київський національний університет культури і мистецтв. У 1999 році вперше взяла участь у конкурсі молодих естрадних виконавців «Пісня над Бугом», де посіла перше місце. З 2000 по 2005 рік працювала ведучою на весіллях.

Наталія Валевська — Лауреат I премії міжнародного конкурсу «Сім культур», лауреат І премії Міжнародного конкурсу молодих виконавців «Мости дружби», лауреат II премії Міжнародного конкурсу естрадної пісні ім. Володимира Івасюка (2003 рік).

У 2004 році Валевська перемогла у конкурсі естрадної пісні серед молодих виконавців «Стань зіркою» і отримала «Гран-прі» престижного Міжнародного конкурсу «Ялта-2004» у рамках телефестивалю «Море друзів».

2005 рік подарував Наталії перемогу у телевізійному проекті «Шанс» і III премію Міжнародного пісенного фестивалю «Слов’янський базар» у Вітебську. У Великобританії Наталя отримує премію UBN AWARD 2004 у номінації «Відкриття року». Пізніше, запише дует з Народним артистом України, солістом «Метрополітен-опера» Володимиром Гришком.

Перший диск Наталії Валевської «Отпусти» вийшов у 2006 році, до нього увійшли композиції російською, українською, італійською і французькою мовами.

2007 рік приносить у життя Наталії казкові події — співачка представляє Україну в якості дебютантки на «Віденському балу», знімається у кіно «Самотній ангел» (Росія), випускає другий альбом «Без тебя» і отримує перемогу в музичному конкурсі «Ялта-Москва-Транзит»

2008 рік почався для співачки з участі в міжнародному фестивалі «Місячний кіт» Ллорет-дель-марі, Каталонія. Далі: Всеукраїнська премія «Жінка третього тисячоліття» у номінації «Перспектива III тисячоліття», запрошення Національного Олімпійського Комітету України підтримати збірну України на Олімпійських іграх в Пекіні, хіт «Две остановки» став переможцем у Національному музичному конкурсі України «Золоті пісні року».

У 2009 році Наталія Валевська отримала I премію на Міжнародному конкурсі «Алла шукає таланти». «Різдвяні зустрічі» по запрошенню Примадонни стали для Наталії визначною подією у творчому житті.

У 2010 відбувся спільний тур Наталії Валевської і Олександра Пєскова. Наталія Валевська — учасниця телевізійного проекту «Народна зірка-3», у дуеті з Тетяною Фтемовою займає почесне друге місце. В кінці 2010 року виходить третій альбом Валевської «Желанья сбудутся», пісні для якого обирала сама Алла Пугачова. Хіт «Палала» — лауреат премії «Пісня року — Україна» у 2010 році.

2011 рік — участь Наталії у проекті «Золотий Грамофон-Україна» і Міжнародному фестивалі «Crimea Music Fest». 9 серпня 2011 року Наталія Валевська стала володаркою премії «Кришталевий мікрофон» у номінації «Народне визнання року». Результат співпраці з російським композитором Віктором Дробишем дарує Україні і країнам СНД новий хіт на спільну пісню Наталії Валевської і Авраама Руссо «Цвет любви».

Все по темі: , , , , ,



© 2009-2024 day.calendar.org.ua - це повний календар свят, подій, іменин, народних прикмет на кожен день. Друкована версія.