Борис Апрєль (Борис Максимович Круглов)

Український співак та автор пісень, один з найпопулярніших учасників проектів «Фабрика зірок 2» та «Фабрика зірок. Суперфінал»

Народився 12 грудня 1990 — 34 років тому
Борис Апрєль (Борис Максимович Круглов)

Борис Апрєль (Борис Максимович Круглов)

Борис народився і провів дитинство у смт. Чорноморське, Автономна Республіка Крим в родині кораблебудівника. Закінчив вокальну школу. Навчався в Київському національному університеті культури і мистецтв (КНУКіМ), однак був відрахований. Згодом поновився за спеціальністю «перекладач». Його батько Максим Валерійович, мати Олена Євгеніївна, а також старші брат Георгій та сестра Анна і зараз живуть у Чорноморському.

Кар’єра Бориса почалася з «Фабрики зірок 2», де він, хоч і не став переможцем, але, на думку більшості, був одним з найбільш яскравих учасників. Продюсером української «Фабрики зірок 2» була Наталія Могилевська. Борис був її фаворитом. Завдяки своєму неповторному образу, яскравим виступам, харизмі і гарному голосу Борис завоював серця багатьох телеглядачів і в результаті глядацького голосування став фіналістом «Фабрики зірок 2».

Брав участь у національному відборі пісенного конкурсу «Євробачення 2010», однак не потрапив у двадцятку. Після цього брав участь у проекті «Фабрика зірок. Суперфінал».

Борис Апрєль — автор більшості власних пісень, деякі з них вже встигли стати насправді популярними в Україні та за її межами. Він сам є автором власного іміджу. Примадонна російської естради Алла Пугачова відзначила Бориса Апрєля як одного з найталановитіших представників українського шоу-бізнесу.

Після «Фабрики зірок 2» Борис Апрєль працює з продюсерським центром «TALANT Group», продюсери співака — Наталія Могилевська та президент «TALANT Group» Борис Бронштейн.

Боря Круглов з раннього дитинства дуже любив співати. За словами самого Бориса, він співав завжди і всюди, чим часто навіть дратував оточуючих, тому батькам нічого не залишалось, як віддати хлопця до місцевої музичної школи навчатись вокалу. Борис згадує, що перший його публічний виступ відбувся, коли йому було лише дев’ять років. Слухачі нагородили юного виконавця бурхливими оплесками й тим самим надихнули його займатися співом і надалі. Поступово Боря ставав місцевою знаменитістю, жоден концерт або пісенний конкурс у його рідному містечку не обходився без його виступу.

З часом, хлопець все більше і більше стверджувався у своїй мрії стати артистом і десь у п’ятнадцять років визначився остаточно щодо майбутньої професії. Але не так легко складався його шлях до мрії. Батьки прихильно ставилися до синового захоплення музикою, але категорично заперечували плани Бориса на майбутню кар’єру співака. Вони вважали, що хлопець має отримати більш серйозну професію, таку, як юрист, економіст або еколог, і хотіли, щоб він навчався десь поблизу від дому. Та впертий і непохитний Борис не збирався здаватися так легко. Зрозумівши, що вмовити батьків неможливо, він вирішив піти на хитрість. Закінчивши школу, в шістнадцять років Боря повідомив родину, що їде у Сімферополь поступати на економічний факультет Таврійського університету. Натомість, спакувавши валізи, він потай поїхав до Євпаторії, де купив квиток в один кінець до Києва.

В столиці Борис подав документи на вступ до Київського національного університету культури і мистецтва на вокальне відділення, не поступивши туди Борис не впав у відчай, а продовжував вперто йти до своєї мети, згодом ставши вже студентом спеціальності «менеджмент шоу-бізнесу». Не маючи в Києві ані друзів, ні знайомих, Боря перший тиждень прожив на залізничному вокзалі у Києві. Він поклав речі до камери схову і вештався містом, насолоджуючись власною свободою.

Пізніше, коли Борис успішно склав вступні іспити і став студентом-першокурсником, йому довелося заплатити за один семестр гроші, які батьки виділили йому на цілий рік навчання у Сімферополі. Хлопець зняв кімнату і, щоб мати, на що жити, почав через інтернет шукати роботу. Йому довелося попрацювати ді-джеєм, розповсюджувачем листівок, моделлю, а перші зароблені гроші пішли на оплату житла. Але всі ці складнощі анітрохи не засмучували Бориса, тому що він знав, що іде до своєї давньої мети — стати артистом!

Весь цей час хлопець телефонував батькам і казав, що навчається у Сімферополі на підготовчих курсах. Батьки дізналися від нього правду лише через три тижні, і звістка про такий зухвалий вчинок шокувала й обурила їх настільки, що вони вимкнули мобільний телефон і на два тижні після цього обірвали всякий зв’язок із сином. І тільки після того, як перші емоції вщухли, батьки самі зателефонували Борисові та сказали, що поважають його вибір, адже він тепер дорослий і має сам відповідати за своє життя.

Все по темі: , , , , , , ,


© 2009-2024 day.calendar.org.ua - це повний календар свят, подій, іменин, народних прикмет на кожен день. Друкована версія.