У Львові відкрито стадіон Арена Львів для проведення матчів чемпіонату Європи з футболу Євро-2012 (2011)

29 жовтня 2011 - 13 років тому

Арена Львів

Арена Львів

Восени, 29 жовтня 2011 р., з метою проведення чемпіонату Європи з футболу Євро-2012 у м. Львові було відкрито стадіон Арена Львів.

Проектом будівництва стадіону Арена Львів передбачалося спорудження стадіону п’ятого покоління, який став би одним з найсучасніших європейських стадіонів. Розробило проект стадіону «Конструкторське бюро Альберта Віммера», яке встигло вже себе чудово зарекомендувати під час проектування стадіонів для проведення чемпіонату Європи з футболу 2008 в Австрії, його фінальної частини, а також під час будівництва стадіону у Варшаві до Євро-2012. Також робота над стадіоном проводилася львівською фірмою «Арніка». Генеральним підрядником виступив донецький Альтком.

Стадіон розрахований на 34915 місць, з яких близько 425 місць розташовується в VIP-зоні на 3 рівні і призначене для розміщення почесних гостей, 168 місць знаходиться в зоні скайбоксів, а також є президентський номер на 4 рівні на 24 місця. Також стадіон своєму розпорядженні Фан-кафе на 400 місць, яке розташоване під «пандусом». Всього у львівського стадіону є чотири поверхи. Для підземного паркінгу служить перший поверх, другий і третій для сектора VIP, двоярусних трибун, а також інших додаткових приміщень.

Все по темі: ,

Роздрукувати



© 2009-2024 day.calendar.org.ua - це повний календар свят, подій, іменин, народних прикмет на кожен день. Друкована версія.