Відкриття першого в Україні кінотеатру IMAX (2008)

20 вересня 2008 - 16 років тому

IMAX кінотеатр в Києві

IMAX кінотеатр в Києві

Восени 20 вересня 2008 року, в столиці України, місті Києві, відбулося відкриття першого в країні кінотеатру IMAX, що став гордістю розважально-торгового центру міста Києва «Блокбастер».

Екран IMAX кінотеатр безсумнівно можна назвати по-справжньому гігантським: його висота досягає висоти семиповерхового будинку. На такому екрані можна навіть показати кита в його дійсну величину, причому, в найвищій якості. Спроектовано був екран таким чином спеціально для «задіяння» периферійного зору людини.

6-канальної звукової системою під назвою Proportional Point SourceTM забезпечується насправді неперевершений звук, який сприяє якості для кожного з глядачів у залі, незалежно від того, хто де сидить.

Покриття самого екрану є металізованим або латексним, що сприяє більшої контрастності і яскравості зображення, ніж у звичайному кінотеатрі.

Величезні розміри зображення, яке заповнює собою в кінотеатрі всю зону видимості, покриття і форма екрану і звукова система такого першокласного якості забезпечує повне перенесення глядача в дію фільму, створюючи максимальний ефект присутності.

Формат фільмів IMAX (Image MAXimum) був створений компанією IMAX Corporation з Канади.

Все по темі:

Роздрукувати


© 2009-2024 day.calendar.org.ua - це повний календар свят, подій, іменин, народних прикмет на кожен день. Друкована версія.