Україна вперше представила свою продукцію на найбільшій промисловій ярмарку в Ганновері (1994)

19 квітня 1994 - 30 років тому

Промислова ярмарка у Ганновері 1994

Промислова ярмарка у Ганновері 1994

19 квітня 1994 українська делегація вперше взяла участь у найбільшій промисловій ярмарку в світі в німецькому Ганновері. Група вітчизняних бізнесменів, а також представники Міністерства машинобудування і військово-промислового комплексу прибули до Німеччини, перш за все, з ознайомчою метою. Однак українцям вдалося познайомити відвідувачів ярмарку і зі свого слабкий рекламної експозицією площею 18 кв. метрів. Але вже починаючи з наступного року, країна стала активним і регулярним учасником ярмарку і завжди має свою Національну експозицію площею 200-400 кв. метрів. Щорічно у виставці-ярмарку беруть участь 50-80 вітчизняних підприємств, організацій та науково-дослідних установ. Всі вони представляють різні сфери української промисловості, починаючи від виробників промислової продукції і закінчуючи споживачами та фахівцями промислових заводів, фабрик і фірм.

У свою чергу виставка в Ганновері вважається найбільшою промисловою ярмарком, виставкою високих технологій, інновацій та промислової автоматизації в світі, адже щороку тут представляють свою продукцію близько 6 тис. експонентів і відвідують 200 тис. осіб. «Hannover messe» - це унікальна можливість налагодити нові міжнародні зв’язки, знайти партнерів, інвесторів і розширити ринки збуту своїх товарів.

Все по темі: ,

Роздрукувати



© 2009-2024 day.calendar.org.ua - це повний календар свят, подій, іменин, народних прикмет на кожен день. Друкована версія.