Календар сприятливих днів для відмови від куріння, алкоголізму та наркоманії 2015

Як позбавитися від шкідливих звичок, таких, як алкоголізм або куріння? Для цього насамперед потрібно бути готовим до змін, мати тверду рішучість змінити свій життєвий уклад. А вже всіляких методик, що дозволяють вилікувати алкоголізм або нікотинову залежність, створених лікарями-наркологами і психологами хоч відбавляй!

Не залишилася осторонь і астрологія. Користуючись накопиченим багатовіковим досвідом, астрологи виділили певні моменти часу, коли позбавлення від шкідливих звичок відбувається легко і безболісно. Наприклад, найкращими днями для початку лікування по праву вважаються дні молодого місяця, а також дні сонячних і місячних затемнень. Цей час ідеально підходить для позбавлення від звичок і початку нового життєвого циклу. Також ефективно починати курс лікування в фазу Місяця, що спадає. Психику людини неможливо перебудувати відразу. Для вкорінення нової звички людині необхідно закріплювати її протягом 21 дня (3 тижні).


МісяцьДень
Січень10, 20
Лютий15, 16
Березень20
Квітень4, 17, 18
Травень8
Червеньсприятливих днів немає
Липня12, 13
Серпень4, 9, 14, 16
Вересень13
Жовтень сприятливих днів немає
Листопад11
Грудень1, 11

Все по темі: , , , , ,

Роздрукувати


© 2009-2024 day.calendar.org.ua - це повний календар свят, подій, іменин, народних прикмет на кожен день. Друкована версія.